SESSIÓ FINAL LLEIDA

3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya  

Presentació de les conclusions del 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya a Lleida

Data: Dimarts, 29 de maig de 2018

Horari: 18-20 hores

Lloc: Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida ( Jaume II, 73)

PROGRAMA:

Inauguració:
Sra. Mª José Puyalto. degana de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida.
Sr. Rafael Peris, regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria de la Paeria de Lleida.

Presentació de la ponència: “El sector agroalimentari en el segle XXI”
Sr. Francesc Reguant, economista i experts en temes d’economia agroalimentària

Presentació de la ponència: “Cooperativismo 2.0: Presencia en Internet y grado de madurez del comercio electrónico en las cooperativas de fruta catalana”
Sr. Eduardo Cristóbal, director del Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica de Recursos Natural de la FDET de la Universitat de Lleida.
Sra. Yolanda Montegut, cap d’estudis del Grau en ADE i Turisme de la Universitat de Lleida.

Conclusions del 3r Congres d’Economia i Empresa de Catalunya
Sr. Anton Gasol, membre del Comitè Organitzador del 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya i interventor de la Comissió Gestora
Moderador de l’acte: Sr. Josep M. Riu, economista i vicepresident territorial de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Cloenda:
Sr. Joan Turmo, economista i president territorial de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

COL·LABORADOR DE L’ACTE:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Política de cookies.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca